gozbar.wowwars.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gozbar.wowwars.net

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Pitanja oko turnira

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Autor Poruka
MooN
GoZbAR pro soldier
GoZbAR pro soldier

Godina : Datum upisa : 05.05.2009 Broj poruka : 1 Lokacija :

Pitanja oko turnira Vide
PočaljiNaslov: Pitanja oko turnira   Pitanja oko turnira Icon_minitimeUto Maj 05, 2009 6:24 pm

Kad pocinje ovaj turnir?
I dali swa 5 clana dobijaju admine ako pobede?
Do kada traju prijave?
Nazad na vrh Ići dole
GoZbIcA
Moderator
Moderator
GoZbIcA

Godina : Datum upisa : 22.02.2009 Broj poruka : 27 Lokacija :
List lica
Fer: Der

Pitanja oko turnira Vide
PočaljiNaslov: Odgovor na pitanje   Pitanja oko turnira Icon_minitimeUto Maj 05, 2009 6:33 pm

Turnir pocinje kad se skupi 16 ekipa.Naravno da svi dobijaju admine.Prijave traju dok se ne skupi 16 ekipa.
Nazad na vrh Ići dole
Ma[R]e
GoZbAR pro soldier
GoZbAR pro soldier

Godina : Datum upisa : 06.05.2009 Broj poruka : 3 Lokacija :

Pitanja oko turnira Vide
PočaljiNaslov: Re: Pitanja oko turnira   Pitanja oko turnira Icon_minitimeČet Maj 07, 2009 7:49 pm

a ce biti HLTV-a da se snimaju i gledaju mecevi?
Nazad na vrh Ići dole
GoZbIcA
Moderator
Moderator
GoZbIcA

List lica

Pitanja oko turnira Vide
PočaljiNaslov: Diskusija o turniru   Pitanja oko turnira Icon_minitimePet Maj 15, 2009 5:17 pm

Zao nam je ... nece biti Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
NieL
GoZbAR pro soldier
GoZbAR pro soldier

Godina : Datum upisa : 05.05.2009 Broj poruka : 8 Lokacija :

Pitanja oko turnira Vide
PočaljiNaslov: Re: Pitanja oko turnira   Pitanja oko turnira Icon_minitimeNed Maj 17, 2009 11:27 pm

pozzz neznam gdje da ovo pitam pa evo ovdje...danas sam trazio da se match odgodi da se igra u 21:30 dobio sam odgovor da ce se igrati, posto smo se mi pojavili u 21:30 a suparnicki klan positive. se nije pojavio, a nismo ni vidjeli sudiju ni jednog od navedenih sa du dosli provjeriti, mi smo cekali sudiju i positive. klan jos 25 minuta da vidimo hoce li se pojaviti, i nijedan clan nije iz positive. dosao da javi...sad ja neznam sta cete tu odrediti jeli klanu positive javljeno da je match u 21 sat pomjeren u 21:30, ovo sam poslao da nebi doslo do pogreske...na serveru je bio admin servera 85.25.71.147:27071 molim odgovor sta ce biti, jel se igra ponovo ili kao gore u proslim mecevma gubi onaj koji se ne pojavi...
hvala
Nazad na vrh Ići dole
GoZbIcA
Moderator
Moderator
GoZbIcA

List lica

Pitanja oko turnira Vide
PočaljiNaslov: Diskusija o turniru   Pitanja oko turnira Icon_minitimeNed Maj 17, 2009 11:45 pm

Javljeno je klanu positive da dodje medjutim nisu dosli.... vasa pobeda Smile
Nazad na vrh Ići dole
qqqq
GoZbAR pro soldier
GoZbAR pro soldier

Godina : Datum upisa : 06.05.2009 Broj poruka : 6 Lokacija :

Pitanja oko turnira Vide
PočaljiNaslov: Re: Pitanja oko turnira   Pitanja oko turnira Icon_minitimeUto Maj 19, 2009 11:47 am

ako mozes da okacis datume i vreme igranja da znam kako da se organizujemo...hvala....i tamo pise nRyG vs positive...a ako je positiv ispao,mozete i to da ispravite...
Nazad na vrh Ići dole
NieL
GoZbAR pro soldier
GoZbAR pro soldier

Godina : Datum upisa : 05.05.2009 Broj poruka : 8 Lokacija :

Pitanja oko turnira Vide
PočaljiNaslov: Re: Pitanja oko turnira   Pitanja oko turnira Icon_minitimeUto Maj 19, 2009 2:05 pm

Vidim da se vec o tome pise.u..pa eto i ja da nesto kazem...s obzirom da su klanovi BIOHAZARD i positive ispali u proslom krugu, tako da ne idu dalje posto dalje bi trebali ici McM i d[Z]g dva klana koja su prosla u proslom krugu protiv positive i BIOHAZARD sad ih nema na listi...molimo da se o tome vodi vise racuna da se provjeri i promijeni, ako postoji razlog za ovo...radije bi da cujemo...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Pitanja oko turnira Vide
PočaljiNaslov: Re: Pitanja oko turnira   Pitanja oko turnira Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pitanja oko turnira

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma: Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
gozbar.wowwars.net :: Counter-Strike 1.6 turnir 5 vs 5 :: Diskusija o turniru -
Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Latest discussions