Tothem Gozbar
Admin
Godina : 37
Datum upisa : 01.12.2008
Broj poruka : 61
|
Naslov: Ban & Unban Uto Feb 17, 2009 3:10 pm |
|
|
Ukoliko ste banovani ovde mozete zatraziti unban!!!! |
|
Disturbed^1
GoZbAR pro soldier
Godina :
Datum upisa : 19.04.2009
Broj poruka : 1
Naslov: Re: Ban & Unban Ned Apr 19, 2009 3:38 pm |
|
|
eo ja sam dosho ali ne po unban nego da pricam malo o tome kakvu vi retardiranu decu imate za admine...jedan lik mi je dao ip ovog serva preko msn i skoro sam prvi put ushao... Odmah sam ukapirao da ovde nema iskusnijih igraca pa sam odmax poceo da sabijam i naravno odmax su me prozivali i hteli da me banuju...ali me je spasao destroyer jer me zna... medjutim danas dest nije bio tu i odmah se 1 klinac napalio i banovao me na aim_headshot mapi bez odlaska u spec i samo zato sto sam mu zalupao 5-6 headova za malo vremena koje sam igrao pre nego sto me je mali ret banovao... a posto imam adsl ushao sam o5 i pitao ko me je ban...a on josh cuti ko picka :S dosao sam do zakljucka da je to bio "strudla" - mada nisam siguran ne zamerite ukoliko sam pogresio... i tako - povedite malo racuna.. badava vam server i forum ako retardi banuju dobre igrace (ko sto sam ja ) a sto me najvise nervira je to da nije ni sek pogledao kako igram kreten...tj idiot ... izvinite zbog psovki...al jbg aj cao |
|
Tothem Gozbar
Admin
Godina : 37
Datum upisa : 01.12.2008
Broj poruka : 61
|
Naslov: Re: Ban & Unban Sre Maj 06, 2009 10:20 am |
|
|
- Disturbed^1 ::
- eo ja sam dosho ali ne po unban nego da pricam malo o tome kakvu vi ***** decu imate za admine...jedan lik mi je dao ip ovog serva preko msn i skoro sam prvi put ushao...
Odmah sam ukapirao da ovde nema iskusnijih igraca pa sam odmax poceo da sabijam i naravno odmax su me prozivali i hteli da me banuju...ali me je spasao destroyer jer me zna... medjutim danas dest nije bio tu i odmah se 1 klinac napalio i banovao me na aim_headshot mapi bez odlaska u spec i samo zato sto sam mu zalupao 5-6 headova za malo vremena koje sam igrao pre nego sto me je mali *** banovao... a posto imam adsl ushao sam o5 i pitao ko me je ban...a on josh cuti ko **** :S dosao sam do zakljucka da je to bio "strudla" - mada nisam siguran ne zamerite ukoliko sam pogresio... i tako - povedite malo racuna.. badava vam server i forum ako *** banuju dobre igrace (ko sto sam ja ) a sto me najvise nervira je to da nije ni sek pogledao kako igram ****...tj **** ... izvinite zbog psovki...al *** aj cao
Bez psovki na forumu!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|