gozbar.wowwars.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gozbar.wowwars.net

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Ban & Unban

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Autor Poruka
Tothem Gozbar
Admin
Admin
Tothem Gozbar

Godina : 37 Datum upisa : 01.12.2008 Broj poruka : 61 Lokacija : Trstenik

Ban & Unban Vide
PočaljiNaslov: Ban & Unban   Ban & Unban Icon_minitimeUto Feb 17, 2009 3:10 pm

Ukoliko ste banovani ovde mozete zatraziti unban!!!! cheers lol!
Nazad na vrh Ići dole
http://gozbar.wowwars.net
Disturbed^1
GoZbAR pro soldier
GoZbAR pro soldier

Godina : Datum upisa : 19.04.2009 Broj poruka : 1 Lokacija :

Ban & Unban Vide
PočaljiNaslov: Re: Ban & Unban   Ban & Unban Icon_minitimeNed Apr 19, 2009 3:38 pm

eo ja sam dosho ali ne po unban nego da pricam malo o tome kakvu vi retardiranu decu imate za admine...jedan lik mi je dao ip ovog serva preko msn i skoro sam prvi put ushao...
Odmah sam ukapirao da ovde nema iskusnijih igraca pa sam odmax poceo da sabijam i naravno odmax su me prozivali i hteli da me banuju...ali me je spasao destroyer jer me zna...
medjutim danas dest nije bio tu i odmah se 1 klinac napalio i banovao me na aim_headshot mapi bez odlaska u spec i samo zato sto sam mu zalupao 5-6 headova za malo vremena koje sam igrao pre nego sto me je mali ret banovao...
a posto imam adsl ushao sam o5 i pitao ko me je ban...a on josh cuti ko picka :S
dosao sam do zakljucka da je to bio "strudla" - mada nisam siguran
ne zamerite ukoliko sam pogresio...
i tako - povedite malo racuna.. badava vam server i forum ako retardi banuju dobre igrace (ko sto sam ja Wink) a sto me najvise nervira je to da nije ni sek pogledao kako igram kreten...tj idiot ...
izvinite zbog psovki...al jbg Very Happy
aj cao
Nazad na vrh Ići dole
Tothem Gozbar
Admin
Admin
Tothem Gozbar

Godina : 37 Datum upisa : 01.12.2008 Broj poruka : 61 Lokacija : Trstenik

Ban & Unban Vide
PočaljiNaslov: Re: Ban & Unban   Ban & Unban Icon_minitimeSre Maj 06, 2009 10:20 am

Disturbed^1 ::
eo ja sam dosho ali ne po unban nego da pricam malo o tome kakvu vi ***** decu imate za admine...jedan lik mi je dao ip ovog serva preko msn i skoro sam prvi put ushao...
Odmah sam ukapirao da ovde nema iskusnijih igraca pa sam odmax poceo da sabijam i naravno odmax su me prozivali i hteli da me banuju...ali me je spasao destroyer jer me zna...
medjutim danas dest nije bio tu i odmah se 1 klinac napalio i banovao me na aim_headshot mapi bez odlaska u spec i samo zato sto sam mu zalupao 5-6 headova za malo vremena koje sam igrao pre nego sto me je mali *** banovao...
a posto imam adsl ushao sam o5 i pitao ko me je ban...a on josh cuti ko **** :S
dosao sam do zakljucka da je to bio "strudla" - mada nisam siguran
ne zamerite ukoliko sam pogresio...
i tako - povedite malo racuna.. badava vam server i forum ako *** banuju dobre igrace (ko sto sam ja Wink) a sto me najvise nervira je to da nije ni sek pogledao kako igram ****...tj **** ...
izvinite zbog psovki...al *** Very Happy
aj cao

Bez psovki na forumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://gozbar.wowwars.net
Sponsored content

Ban & Unban Vide
PočaljiNaslov: Re: Ban & Unban   Ban & Unban Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ban & Unban

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma: Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
gozbar.wowwars.net :: Sve vezano za server -
Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Latest discussions